Advertentie

Het laatste boek van de seizoenserie en ik weet niet of ik klaar ben om afscheid te nemen van al die leuke personages en stiekem al helemaal niet om afscheid te nemen van Johnny. Ik moet wel eerlijk zijn, als Wendy haar schrijfstijl niet zo fijn was zou het mij waarschijnlijk niet zo hard vallen.

Wendy Louise haar schrijfstijl ik zó leuk om te lezen, het is vlot en up-tempo en doordrenkt met humor en sarcasme. Ik was weer helemaal mee aan het werk in het hotel, vloekte, huilde en lachte mee met de M&M&M’s.

Het begin van dit boek is erg leuk gedaan en origineel, de hoofdstukken lezen we afwisselend tussen drie personages en ook al kende ik de personages toch leerde ik ze op deze manier nog beter kennen.
Vooral Marlou leer je in deze Lentezon beter kennen en O wat een heerlijke vrouw is ze toch.

Humor, vriendschap, en ook spanning krijg je in dit verhaal want een oude bekende die zo mogelijk nog hatelijker geworden is komt langs maar ook spanning door een bepaald personage die een kant van zichzelf laat zien die ik nooit verwacht had. (Ik was oprecht ontzet en even pissed als een van de M’s.)

Is Lentezon de perfect romantische afsluiter van deze seizoenserie? Jawel, heerlijk ‘cheesy’ met momenten maar wat een leuke fijne bende die ik met plezier een plaatsje in mijn boekenkast geef en Johnny zelfs een plaatsje in mijn hart. (Ook dat is helemaal Wendy haar fout, want waar ik Johnny maar een arrogante zak vond in Zomerster, gaf ik hem krediet in Wintermaan om vervolgens in Lentezon volledig voor hem te vallen. Knap geschreven dus!)

Dus valt er enkel tot de conclusie te komen dat deze Lentezon het perfecte laatste deel is en dat de hele seizoenserie de boeken zijn die je deze staycation gaan doen doorkomen. Kan je toch op vakantie? Dan zijn ze ideaal om te lezen als je aan het zwembad ligt te genieten. (Of als je een leesdip hebt, of als je nood hebt aan iets wat je blij maakt,... lees deze serie.)

Reacties op: perfecte afsluiter

12
Lentezon - Wendy Louise
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners