Een geweldig sprookje voor volwassenen
Vivienne is aan het overleven, na de dood van haar ouders, heeft zij de zorg voor haar jongere broertje. Tot ze na weer een lange dag opeens niet meer thuis zijn, maar op een plek waar je nooit en te nimmer meer kan ontsnappen.
Het eiland is een bevroren wereld, een wrede gevangenis onder een glazen bol. Het is er duister en vol schaduwen, een eindeloze zee en een hemel met onbekende sterren. Vivienne wordt opgejaagd door de schaduwen en er is een duistere man met ijsblauwe ogen en een haak van glimmend zilver. Vertrouwen kan ze hem niet, maar ze moet wel…..
Wauw, wat een super verhaal is dit. Rosemary neemt je mee in de wereld van Peter Pan. Ik ken het verhaal wel, het is niet een van mijn favoriete en was heel benieuwd naar wat Rosemary ervan gemaakt heeft. Ik werd in dit verhaal getrokken en stond letterlijk naast Vivienne en Hook en voelde wat er allemaal gebeurde in Nimmerland. Mijn kijk op Peter is voor altijd veranderd. Na het lezen van dit verhaal had ik even tijd nodig om het te verwerken en dat is positief. Ik kan dan ook even niks lezen. Het verhaal is op een fijne manier geschreven en je wil alleen maar verder lezen. Het is romantisch met een vleugje spice, spannend en een sprookjesachtig. Ik ben van Hook, met zijn mooie ijsblauwe ogen gaan houden. Rosemary is voor mij echt een Queen in het schrijven van romantasy. Dit is een echte mustread en voor mij een van mijn favoriete boeken van dit jaar.
NIMMER is een donkere standalone romantasy, een fairy tale retelling met een twist, over een eenzame jonge vrouw en de verbitterde Captain Hook