Everly Creek 2
Jack en Emma hebben elkaar helemaal gevonden. Hun liefde is puur en intens en door hun beide jeugdtrauma’s hebben ze nu een geborgen en veilig gevoel bij elkaar. Eindelijk kunnen ze gaan genieten van elkaar en het leven. Maar dan valt er een dreigbrief op de mat en wordt hun prille relatie op de proef gesteld. Is de relatie sterk genoeg om deze heftige periode te overleven? Of wint de duisternis?
Deel twee uit de Everly Creek serie. Na deel één was ik razend benieuwd naar dit deel en wat heeft Suzanne stappen gemaakt in het schrijven. Het verhaal is nu geschreven vanuit Jack en Emma en soms mag ook een ander personage een hoofdstuk schrijven. Dit leest voor mij zo fijn. Everly Creek is een mooie plek om te zijn. De personages en omgeving zijn goed omschreven. Je waant je echt op de ranch en voelt de liefde, passie en spanningen. Dat heeft Suzanne heel fijn geschreven. Het tempo is fijn en daardoor wil je graag doorlezen. Wel wordt er vaak geschreven hoe lief en fijn ze het samen hebben, dat had van mij iets minder gemogen. Ik had ook meer over het paarden fluisteren met Jack willen lezen, maar gewoon op dat ik van paarden fluisteren zo mooi vind. De spicy scenes zijn heerlijk en de spanning, zeker op het einde, laat je op het puntje van je stoel zitten. Het verhaal van Jack en Emma is hiermee klaar en de serie zal verder gaan met personages die nu al in het verhaal voorbijkomen. Ik ben heel benieuwd hoe deze serie zich verder gaat vervolgen.