Wat een geweldig verhaal

Amandav.d.Velden 26 augustus 2025

Wat een geweldig verhaal. Ik heb enorm uitgekeken naar het tweede deel van deze serie en man o man wat is het genieten. Je wordt het leven van April en Ivan ingezogen en kan echt niet meer stoppen met lezen. De aantrekkingskracht tussen deze twee is echt voelbaar en je hoort het knetteren. Beide hebben een behoorlijk verleden en daardoor gaan we flink de diepe in, April heeft echt wel een heftig verleden en Ivan, hoe kan je je niet verliefd worden op deze man. Daniëlle schrijft het verhaal zo, dat het voelt alsof je erbij bent en mee kan kijken in het verhaal, je voelt de spanning en de emoties van de personages. Ik hou daar zo van. Het verhaal is vanuit April en Ivan geschreven zodat we een goed kijkje in beide levens krijgen. Ook komen Nina en Roman (deel één) voorbij en leren we Serafina (deel drie) nog iets beter kennen. Ik kijk nu al uit naar deel drie. Lieve Danielle blijf vooral schrijven want ik ben fan van jouw verhalen.
Waar gaat het verhaal over:
Pijn uit het verleden, verlangen dat niet te stoppen is en een waarheid die alles kan vernietigen.
April heeft zeven jaar geleden alles achtergelaten in Seoul. In LA probeert ze onder de rader te blijven en werkt keihard door meerdere baantjes te hebben om haar hoofd boven water te houden.
Wanneer ze onverwacht in het Gold Pacific Hotel komt te werken, krijgt ze eindelijk wat lucht, alleen haar nieuwe baas Ivan Carrington, de broer van haar beste vriendin en een enorme playboy. Hij maakt haar werkelijk gek.
Ivan is een knappe, zelfverzekerde verschijning die niet te negeren valt. Hij heeft meer verantwoordelijkheid gekregen in het bedrijf wat veel voor hem is en dan is er ook nog de pijn uit het verleden. Hij wordt langzaam de donkere afgrond ingetrokken.
Tot April in zijn leven verschijnt en er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen hen ontstaat. Maar Aprils zorgvuldig opgebouwde leven begint te wankelen als haar verleden haar dreigt in te halen.

Let op: In het verhaal komt een korte flashback over seksueel geweld voorbij die voor sommige lezers als schokkend ervaren kan worden

Meer recensies van Amandav.d.Velden