Een mooie novelle die je ook even aan het denken zet
Claire loopt tegen een burn out aan en wordt door haar baas op non-actief gezet. Onder druk van haar familie boekt ze een stilte-retraite naar een van de eilanden. Met frisse tegenzin begint ze aan dit avontuur, waar aardeverbinding en bewustwording centraal staan. Langzaam vindt ze haar balans en geniet ze toch wel van het eiland en de rust. Al maakt retraitebegeleider Jules ook iets anders in haar los wat ze ver weg had gestopt.
Een heerlijke en leerzame novelle. De retraite die Claire maakt zet je als lezer ook even met beide benen op de grond en laat je over bepaalde dingen in het leven even goed na te denken. Het verhaal is heel fijn geschreven en het voelt echt alsof je met Claire mee gaat. Je voelt de eiland lucht, je ruikt de kruiden die in de kas, met uiterste zorg zijn geplant en de vochtige lucht in haar slaap chalet. Maar naast dat het over aarde en onthaasten gaat zit er ook een fijn spicy laagje in. Eigenlijk had ik best met Claire mee willen gaan om even lekker te ontstressen op een mooie plek. Dus Suzanne kan je mij de site van deze retraite sturen?
Kortom een hele dikke aanrader
Bedankt Suzanne dat ik mee mocht doen aan deze blogtour.
Kortom een hele dikke aanrader
Bedankt Suzanne dat ik mee mocht doen aan deze blogtour.