Ik zeg: Ja, meneer

Elara is al jaren samen met haar man Rick en sinds twee jaar hebben ze een zoontje. Sindsdien is haar leven drastisch veranderd. De zorg voor Eli en haar drukke baan slokken haar op en ook haar relatie met Rick heeft betere tijden gekend. Dan krijgt komt er een nieuwe, zeer aantrekkelijke, nieuwe collega die haar meeneemt in een allesverslindende affaire en hij domineert haar leven, alleen komt ze er niet achter wat zijn verleden is. Steeds dieper wordt ze zijn duistere wereld ingesleurd, lukt het haar om weer boven water te komen?
Toen ik dit boek voorbij zag komen heb ik hem gelijk op mijn TBR gezet. Ik was heel benieuwd naar dit verhaal. En wauw wat een heerlijk spicy verhaal. Ik moest in het begin wel inkomen omdat het vanuit de derde persoon is geschreven, en dat is voor mij, niet mijn meest favoriete vorm, maar toen werd ik langzaam in het verhaal gezogen en wilde en kon ik niet meer stoppen met lezen. Je voelt de struggles van Elara. Dat affaire met haar collega en alles wat ze uitspoken spat van de pagina’s, een scène is echt wonderbaarlijk dat Elara dit durft te doen! Het einde ging voor mij iets te snel, al kom je er door de laatste bladzijde achter dat dit nog niet het einde is…..
Kom maar op! Ik heb enorm genoten van dit fijne spicy verhaal.

Triggerwarning 18+ Dit verhaal bevat expliciete scènes en ook geweld.

Meer recensies van Amandav.d.Velden