Geweldige novelle

Esme haar leven gaat niet zoals ze hoopte dat het zou gaan. Dan komt ze, tijdens haar werk, op een avond twee bijzondere maar fouten mannen tegen. Wat gebeurt er vanaf dan….. Dat lees je in deze heerlijke novelle.
Het is Eva gelukt om je mee te slepen in een novelle. Vanaf de eerste regel ben je nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren en oh man, wat is het vreselijk voor Esme! En net als ze een beetje leert hoe ze hiermee om moet gaan staat de volgende uitdaging op haar werk en tja dat loopt niet helemaal zoals gepland of was er niks gepland? Eva schrijft zo fijn en met haar eigen stijl heeft ze een geweld(ig) verhaal ervan gemaakt. Hoe het brein van Eva in elkaar zit, weet ik niet, maar ik hou er wel heel erg van. Deze novelle heeft spanning, een fijne dosis spice en de geweld(ige) humor van Eva.
Mocht je hebben genoten van de eerste drie delen van de Amulet serie, ga deze dan zeker lezen en als klap op de vuurpijl komt misschien ….. ook even voorbij.
Ga maar genieten.

Flaptekst: Dit verhaal is een ode aan alle sterke vrouwen die hun wereld breekbaar durven te laten.
Omdat zij weten dat ze met hun scherven een nog mooiere wereld kunnen bouwen dan voorheen.
Verder is het ook een ode aan:
oversekste papegaaien, dieren met mentale problemen, klootzakken die hun lul in andermans zaken steken, de ontwerpers van ijsscheppen, cocktails, singogrammers en alle lezers die van een prettig gestoorde maffia romance houden.
Maar dit verhaal is vooral opgedragen aan jou, want jij bent het waard om van jezelf te houden!
Veel leesplezier!
Eva
Deze novelle situeert zich rond de verhaallijn van Duistere nachten

Meer recensies van Amandav.d.Velden