Heerlijk duister en spicy
Oh wat neb ik uitgekeken naar deze novelle van Lana en wauw wat is dit een heerlijk verhaal. Ga mee in de duistere wereld van Selena, die op cruise een man uit haar verleden tegenkomt. Selena is geen mak lammetje en is gek op uitdagen, wegrennen en spelletjes te spellen, maar nu is er geen ontsnappen meer mogelijk. Er ontvouwt zich een verhaal waarin de grens tussen liefde en obsessie langzaam vervaagt.
Het verhaal is heel fijn geschreven en is vanuit de twee hoofdpersonages geschreven. De spanning en chemie die tussen hen inhangt is voelbaar vanaf de eerste pagina, het aantrekken en afstoten en de grenzen opzoeken en er niet overheen gaan of toch wel? Lana sleurt je hun wereld in en je moet en wil weten hoe het afloopt en het einde was voor mij een echte verrassing! Het verhaal heeft heerlijke spicy laag die blijft knetteren.
Ik hou van de schrijfstijl van Lana. Dit verhaal is een stuk darker dan haar vorige verhalen maar I love it. Dit is wel een 18+ verhaal.
Let op: Voor lezers die houden van gevaarlijke blikken, oprechte tweestrijd, zinderende spanning en mannen die je bij de keel grijpen, maar ook je hart. Want wat als overgave niet zwak is en het je niet langer bang maakt en je laat verlangen naar meer?