Een prachtig derde deel!
DD vlucht zijn hele volwassen leven achter zijn succesvolle carrière in de hoop een traumatische ervaring uit zijn jeugdjaren te vergeten. Een ervaring die helemaal naar boven komt wanneer een van zijn laatste subs uit het Castle of Kink zijn geaardheid in de media naar buiten brengt.
William is een succesvolle advocaat, al lijkt hij zijn carrière steeds boven iedere relatie te plaasen. Wanneer hij wordt gevraagd om Dietrich Daems bij te staan nadat de man openlijk werd geout en valselijk werd beschuldigd, dreigen zijn gevoelens een zakelijke relatie in de weg te staan.
Is DD er klaar voor om het verleden een plaats te geven, en eindelijk voor zichzelf en zijn geluk te kiezen?
Lenna Dufin vroeg mij voor de boogtour van Alleen voor jou. Toen ik de vraag kreeg twijfelde ik even want de vorige delen uit de serie had ik niet gelezen. Mijn enthousiasme zei dat ik het gewoon moest doen en zo ben ik in het, voor mij, eerste boek van Lenna gestart.
En die start was meteen goed. Wat een heerlijke schrijfstijl heeft ze. Open, enthousiast, vlot en leest heerlijk weg. Alleen voor jou is een roman in het steamy bdsm romance genre. Dit was de eerste keer dat ik dit genre las.
Lenna heeft me enorm weten te verrassen. Wat een verhaal!! Een verhaal dat iedereen zou moeten lezen. In dit verhaal met veel spanning en spice verwerkt Dufin geweldige thema’s. Hedendaagse thema’s waarmee ze een boodschap af wil geven. Denk hierbij aan pesten, homohaat, mishandeling, depressies en nog veel meer. Het verhaal kent vele triggers maar nergens wordt het too much, alles is in balans.
Het verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van DD en William. Hierdoor krijg je een prachtig beeld van deze beide personages. Wat heb ik van hen genoten. Twee jongens die langzaamaan weer opbloeien na alles wat ze meegemaakt hebben. Beide personages zijn zo goed neergezet, gedetailleerd en realistisch. Je kan helemaal in hun huid kruipen en meeleven! En de mensen om hun heen heb ik net zo van genoten.
Alleen voor jou zal je zeker niet onberoerd laten. De prachtige boodschap die Dufin met dit verhaal af wil geven staat als een huis. In het slotwoord legt ze hierover meer uit. Maar de boodschap dat iedereen zichzelf mag zijn wordt krachtig neergezet en zal elke lezer aan het denken zetten.
Lenna Dufin, je hebt een geweldig derde deel in de Castle of Kink serie geschreven. Je weet te verrassen, geweldig te schrijven, te vermaken en te raken. Ondanks dat ik de eerdere delen niet las had je me helemaal mee en ga ik zeker ook de volgende delen lezen.
Iedereen die een verhaal wil lezen met een prachtige boodschap, een mooie diepgang en fijne spice en spanning zit met Alleen voor jou helemaal goed. Het is een verhaal dat je vanaf de eerste pagina raakt en wat je dichtslaat met een brok in je keel. Een regelrechte aanrader!