Ingewikkeld, maar inspirerend bij momenten.

amedeo-durnez 03 april 2021
Meestal schrijf ik m'n reviews uitgebreid met wat meer info over de inhoud van het boek, maar deze review zal eerder gaan over hoe ik me voelde tijdens en na ik dit boek heb gelezen. Eerst en vooral zal ik de inhoud delen.

Jake beslist om samen met z'n vriendin waarmee hij nog niet zo lang een relatie heeft naar z'n ouders te gaan. Een gezellige autorit met als einddoel de eerste ontmoeting tussen Jake's vriendin en z'n ouders.

Meer kan ik niet zeggen over de inhoud, want ik begrijp het boek niet zo goed. Toen ik begon met het boek te lezen dacht ik zoiets van 'leuk, een boek die anders is als andere.', maar het stelde me wat teleur. De eerste ongeveer 100 pagina's gaan over de autorit van Jake & z'n vriendin waarin er een diepe conversatie wordt aangegaan met onder andere de algemene topics spiritualiteit & wetenschap. Sommige dingen die werden gezegd vond ik wel boeiend zoals Jake die zegt dat een gedachte niet gefaked kan worden. Ook nog eventjes vermelden dat deze review mijn interpretatie is van het verhaal, want blijkbaar kan het verhaal een andere indruk op mensen nalaten, it's all about perception.

Kort samengevat vind ik het verhaal vrij ingewikkeld en heb ik op het internet moeten opzoeken wat de betekenis achter het boek is en na verschillende pagina's te hebben bezocht is het me nog niet duidelijk. Ik weet echt niet wat ik van dit boek moet denken, maar tegelijkertijd heeft het me wel geïnspireerd bij bepaalde zaken. De verfilming van dit boek staat op Netflix. De film laat dezelfde indruk bij mij na.

Dit boek is niet de beste of slechtste die ik heb gelezen, maar ik raad dit boek niet echt aan. Ik vind het te ingewikkeld.

Meer recensies van amedeo-durnez