Spannend
Deel twee van de Sam Porter serie. Weet eigenlijk niet zo goed wat ik ervan vindt.
Het boek begon mij pas te boeien halverwege het verhaal. Vanaf daar werd er meer duidelijk over De moordenaar van het vierde aapje en zijn moeder.
In dit boek worden meerdere personages afgewisseld, dit zorgt ervoor dat je dit boek vlot leest. Het begon mij ietwat te irriteren want je wilt door met het verhaal en door al die ‘politie’ personages werd ik hierin beklemd, voor mijn gevoel.
Dit is voor mij ook de reden dat ik dit boek toch net iets minder pakkend vond dan zijn voorganger. Maar toch wil ik wel weten hoe dit verhaal gaat aflopen...