Feelgood.
Allereerst dankjewel Uitgeverij De Fontein voor dit recensie exemplaar.
Ik heb gemengde gevoelens over dit boek. Enerzijds is het een luchtig verhaal met hier en daar grappige momenten, maar anderzijds vond ik het soms traag, waardoor ik moeilijk in het verhaal kwam. De personages bleven voor mij wat vlak, en de relatieontwikkeling miste net dat beetje diepgang.
Wat ik wél sterk vond, is het originele concept en de manier waarop het boek het thema seksisme in de uitgeverswereld aanpakt. Dat aspect vond ik intrigerend en goed uitgewerkt.
Het boek is perfect voor iedereen dat zin heeft in een feelgood verhaal zonder veel drama.