Allesbehalve saai leven

Anneke Visser 19 mei 2025
Bij het zien van de mooie cover van Wie zei dat mijn leven saai is van Louise Hompe wil je weten wie de vrouw op de cover is en wat haar verhaal is.
Bij het lezen van de titel zullen veel mensen in de lach schieten, omdat ze dat zichzelf ook wel eens afvragen, maar bij het terugkijken op het leven, blijkt het dan reuze mee te vallen en blijkt het leven voor veel mensen tot nog toe allesbehalve saai te zijn, ook al zijn er tijden die saai lijken. Dat geldt ook voor de auteur. Haar leven was allesbehalve saai. Ja, ik weet het, ik heb 'was' geschreven, want zoals jullie bij een van de vragen hier onderaan kunnen lezen, is de auteur helaas kort na de lancering van dit boek overleden.
De foto's in het boek maken het boek compleet.
In Wie zei dat mijn leven saai is vertelt Louise Hompe haar levensgeschiedenis. Een leven vol hoogte- en dieptepunten. Een leven waarin de auteur uitdagingen niet uit de weg ging. Een leven waarin ze haar eigen pad volgde en deed wat voor haar goed voelde, ook al stond niet iedereen er altijd achter.
Ze had een turbulente studietijd in Amsterdam, klom op de barricades en had een vrouwencabaret waarmee ze door het land toerde.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2025/05/wie-zei-dat-mijn-leven-saai-is-louise.html .

Meer recensies van Anneke Visser