Gewoonweg heerlijk voor iedere kattengek!
Wat een verrukkelijk boek. Wat valt er nog meer te zeggen? Dat het eigenlijk gewoon: ‘365 verrukkelijke kattenplaatjes voor bij een kopje thee’ had moeten heten.
Ik zal eerlijk zijn, ik dacht eigenlijk: wat heb ik nou nog te leren over kattenplaatjes schieten? Die schiet ik toch zeker lekker zelf wel zoals ik dat leuk vind? Maar door Jolanda’s aanstekelijke boek, betrap ik mezelf er nu al maanden met regelmaat op dat ik denk: hee, laat ik zomaar eens een leuke foto maken vandaag, van mijn kat.
Het is juist het alledaagse van Jolanda’s foto’s dat het zo’n heerlijk boek maakt. Het zijn geen gelikt foto’s van geborstelde raskatten die nooit buiten komen, nee, het zijn doodgewone huis-, tuin- en keukenkatten, en wat zijn ze mooi!
Kortom: gewoon een heerlijk boek, zowel om je te inspireren als (en dat nog het meest, als ik eerlijk ben) om gewoon lekker in te bladeren met een kopje thee op de bank. Met een kat natuurlijk. Maar dat spreekt voor zich…