Mysterieuze & prettige thrillerbundel
6x Schuld is het eerste deel van de serie 6 x. De verhalen zijn geschikt voor mensen vanaf 16 jaar, voor lezers die niet van dikke boeken houden, voor forenzen in trein en bus, voor moeilijk in slaap vallende nachtwakers, voor ik-verveel-me gapers, en voor ieder ander verloren uurtje.
Inhoud & Mening
- Kastelein
De Kastelein is erg onaardig teen zijn vrouw. Hij scheld haar vaak uit of zet haar voor schut bij de andere gasten. Ze is er klaar mee en bedenkt een plan, maar of dit goed afloopt?
Mening:
Vlotgeschreven verhaal, kort en bondig. hoofdpersoon is de vrouw van de kastelein. Het verhaal wordt goed neergezet. Met oplopende spanning en plottwist. Ik vond het matig en geef het 3 sterren.
- Vrienden
Charles genoot met Tony en Anita van een mooie avond. Hij had het stel; eerder op de avond ontmoet in de haven en uitgenodigd op zijn boot. Het is een nacht met veel drank, als Tony en Anita ruzie krijgen. Het is duwen en trekken en valt Tony in het water. Wat nu?
Mening:
Opnieuw vlotgeschreven met al gelijk wat actie en spanning. Hoofdpersoon Charles maakt nieuwe vrienden. Ze hebben een leuke avond, wat fout afloopt. Naarmate het verhaal vordert, wordt e.e.a. meer duidelijk, het lijkt voorspelbaar, maar is toch vermakelijk,
Gezien het 6 verschillende verhaaltjes zijn, waarbij ik er nu 2 heb uitgelicht, zijn die stuk voor stuk zeer vermakelijk geschreven,
en heb ik ervan genoten.
Gewaardeerd op 4 sterren.