Jenny Colgan - de verborgen Kerstbibliotheek
Review Jenny Colgan- de verborgen kerstbibliotheek
De typische schrijf-stijl van Colgan: humor, warmte en absoluut leesplezier
Mijn oordeel;
Vanaf bladzijde één weet je direct dat je een Jenny Colgan leest. De karakters hebben veel potentie, zijn origineel gevonden en je wilt meer van ze weten.
Mirren, Jamie en Theo gaan op zoek naar een speciaal oud boek. Ze hebben alleen geen idee hoe het boek heet of hoe het er uit ziet.
Samen met Mirren waan je je dwalend door de gangen van het Schotse kasteel. Of ze het boek gaan vinden en of er een romance ontstaat in de Schotse Hooglanden raad ik je zeker aan om zelf te gaan ondervinden.
Voor lezers die meer diepgang, een sterk kerstthema of een strak uitgewerkt mysterie verwachten, kan het boek wat tegenvallen: het kerstelement is minder prominent aanwezig en het mysterie minder strak dan ik van te voren had gedacht.
Voor lezers die van feel-good, romantiek, boeken, bibliotheken én een beetje avontuur houden, is dit boek een prettige keuze: sfeervol, licht leesbaar en geschikt voor de winter/kerstperiode.
Ik heb mij kostelijk vermaakt met dit magische winterverhaal in de Schotse Hooglanden. Ik zag Mirren door de gangen lopen. Ik beelde mij in hoe de vertrekken in het kasteel er uit zagen, ik voelde de kou van de muren, de warmte van het vuur in de schouw en ik zou willen dat ik zelf door het kasteel kon dwalen. Een echte feel-good wat mij betreft.
⭐️⭐️⭐️⭐️
#ikleesjennycolgan #jennycolgan #ilonaslevenbijls #lsuitgeverij #buddyread #leesclub #kerstvibes
@lsuitgeverij, @ilonaslevenbijls, @zininfeelgood
De typische schrijf-stijl van Colgan: humor, warmte en absoluut leesplezier