Pakkend

Auriënne 30 januari 2026
"Alle moeders haten mij" van Sarah Harman is een zenuwslopende thriller over Florence, een alleenstaande moeder die door andere ouders wordt gewantrouwd. Wanneer een jongetje van school verdwijnt doet Florence een vreemde vondst op de slaapkamer van Dylan. Als hij ook nog eens als verdachte wordt gezien is Florence vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen. Ze start haar eigen onderzoek, maar hoe dieper ze graaft, hoe duisterder en verwarrender de waarheid wordt. Niets is wat het lijkt, en het blijkt dat niemand echt te vertrouwen is.

Recensie:
Alle moeders haten mij laat zien hoe dun het laagje beschaving soms is. Achter beleefdheid en goede bedoelingen schuilt oordeel, angst en machtsstrijd. Het boek is scherp zonder te schreeuwen en wijs zonder te moraliseren. Het herinnert ons eraan dat wie erbij wil horen, vaak het hardst oordeelt — en dat zelfkennis misschien wel de zeldzaamste vorm van moed is.
Ken je dat gevoel dat je zo in een boek wordt getrokken dat het je helemaal opslokt? En wanneer die dan uit is je oprecht even niet weet wat je nu met je leven moet. Dit boek doet dat met je!

Meer recensies van Auriënne