Een heerlijke weglezer

Auriënne Auriënne
18 mrt 2026

Het verhaal speelt zich af in een chique wijk in San Francisco, waar rijke en succesvolle bewoners ogenschijnlijk perfecte levens leiden. Achter gesloten deuren blijkt echter dat iedereen zijn eigen problemen en geheimen heeft.Meredith, een succesvolle "gepensioneerde" actrice leeft een geïsoleerd leven, waar ze zich tot op dit moment prima bij voelde. Wanneer er een aardbeving plaats heeft gevonden is Meredith zo lief om haar buren tijdelijk in huis te nemen, tot groot ongenoegen van haar twee werknemers. De verschillende levens van de buren raken met elkaar verweven, en langzaam leren de bewoners elkaar écht kennen. Er komen geheimen, persoonlijke drama’s en verborgen pijn naar boven. En haar twee werknemers, zijn die wel zo loyaal als Meredith altijd dacht? Wat het boek zo leuk maakt, is dat het niet alleen spannend is, maar ook heel menselijk. Je leert de personages goed kennen en gaat met sommige meeleven. Weer zo'n Steel waar je lekker in kunt verdwijnen. Dit is mijn tweede Danielle Steel boek en ik ben net zo enthousiast als bij de eerste die ik van haar las. Ik ben officieel fan!@lsuitgeverij

Meer recensies van Auriënne