Een leuke feelgood met serieuze onderwerpen

Averbeek 16 januari 2024
In het begin moest ik erg inkomen in het boek, het verhaal kwam voor mij wat laat op gang, vanaf 1/3 begon ik hem echt leuker te vinden.
De schrijfstijl is fijn en bevat de nodige humor.

In het boek worden meerdere serieuze onderwerpen aangesneden over het echte leven, dingen die dagelijks kunnen gebeuren of situaties waar je mee te maken hebt of kunt krijgen.
De ene persoon maakt heel veel mee en de ander minder in dit boek is dit mooi allemaal verwerkt maar het is ook hoe je ermee omgaat.
Shay heeft veel meegemaakt en werkt samen met Domenic die een grote ego heeft maar naar mijn mening een klein hartje. Beide veranderen ze positief in het verhaal en zijn er scènes ook vol humor!
Ze gaan van enemie to lovers en groeien steeds meer naar elkaar toe!

Ook bevat het verhaal een stuk over verliezen van een dierbareShay is haar vader al jong verloren en haar moeder is in rouw maar vindt ook weer opnieuw de liefde wat ik mooi vindt dat dit naast elkaar mag en kan bestaan.

En Shay zei; Ik dacht altijd dat ik me zonder mijn vader nooit meer heel zou voelen.
Maar uiteindelijk herpakt zij zichzelf volgt haar hart met wat ze graag wilt doen en gaan er meerdere nieuwe deuren voor haar open!

Een mooie quote uit het boek die ik heb onthouden;
Maar misschien is dat wel wat we allemaal zijn; gebroken mensen die op zoek zijn naar iets wat onze rafelrandjes kan gladstrijken!

Ik denk persoonlijk we allemaal een aanvulling nodig hebben om ons compleet te voelen in het leven!

Ik vond ondanks ik even moest inkomen het een leuk boek, met onderwerpen die je ook in het echte leven tegenkomt en herkenbaar zijn voor mij, Dat het mij ook raakte.
Maar ik heb ook hardop moeten lachen over het hele concept!
Ik zou het boek zeker lezen als je dit nog niet hebt gedaan!

Meer recensies van Averbeek