Een fictieve thriller met wat extra's
De auteurs stellen dit e-book gratis ter beschikking om te downloaden, waarvoor dank. Dit is het eerste deel van een trilogie (BACK-UP), die ze zelf omschrijven als een "fictieve thriller met wat extra's". De afbeelding op de cover is voorlopig nog een mysterie na het lezen van deel 1.
Maar het verhaal zelf loopt als een trein en pakt meteen uit met een spectaculaire aanslag met een autobom. Wereldwijde actie, spanning, spionage met hoogtechnologische snufjes en machtsmisbruik komen samen in een intense mix die je moeilijk kan neerleggen. Het intrigerende bovennatuurlijke aspect dat hier en daar al aangekondigd wordt, maakt me zeer nieuwsgierig naar deel 2: Brug in de tijd.