Advertentie

Evi woont op Bali en houdt zich daar bezig met duurzame projecten. Op een dag belt haar vriendin naar haar ouders in Nederland dat Evi de nacht daarvoor niet thuis is gekomen en ze is bang dat haar iets is overkomen.

De moeder van Evi die is opgegroeid in Zuidoost Azië gaat naar Bali om te kijken wat er is gebeurd. Ze denkt eigenlijk dat haar dochter wel weer zal opduiken en dat er niets aan de hand is. De vader van Evi is er wel van overtuigd dat Evi iets is overkomen maar hij moet in Nederland blijven. Hij staat namelijk onder toezicht van de reclassering omdat hij onder invloed een dodelijk ongeval had veroorzaakt.

Op Bali wordt Evi gewond teruggevonden in een klein dorpje. Een Balinese familie had haar verzorgd. Zij blijkt opzettelijk te zijn aangereden. De vriendin van Evi wordt daarna vermoord en anderen uit haar omgeving krijgen ook te maken met geweld.

Na de komst van een Australische rechercheur die de Balinese politie assisteert, wordt een crimineel netwerk op Bali blootgelegd dat achter alles zit.

Het boek is vlot geschreven en daarom best wel leuk tijdverdrijf om te lezen maar het verhaal is niet bijzonder. Het springt er niet echt uit. Je mist dus niets als je het niet hebt gelezen.

Reacties op: Vlot geschreven maar geen bijzonder boek