vriendschap, vergeving en liefde

beachhouseboeken 28 augustus 2025
Nicole haar leven staat op haar kop. Als actrice is ze succesvol maar ze geloofde de verkeerde persoon. Na zich schuil gehouden te hebben vlucht ze naar haar oudste vriendin Milly.
Milly verleend Nicole onderdak maar omdat ze anderhalf jaar geen contact hebben gehad voelt ze zich wel gebruikt. Want Nicole heeft nooit wat van zich laten horen toen Milly dat nodig had.
Het contact blijft koel. Kunnen de twee vriendinnen het uitpraten?

Wat is Milly een lieverd! Ik weet niet of ik zo vergevingsgezind zou zijn. Tijdens je scheiding, je man heeft je bedrogen, blijf je mail en bellen naar je beste vriendin maar die nam nooit op. Tsja, ik zou behoorlijk pissig zijn. Maar Milly is op en top Brits en blijft koel en vriendelijk.

Nicole is wat dat betreft complexer maar die heeft wat flinke deuken opgelopen in haar leven. Waardoor ze bepaalde foute beslissingen maakt waaronder verliefd worden op de verkeerde man.
Sarah Morgen schrijft hier weer een ultiem zomerboek! Vrolijk, vlot en toch hebben de hoofdkarakters genoeg diepgang om hiervan te kunnen genieten.

Ik vind de boeken van Sarah Morgan altijd leuk! Fijne feelgood en de ultieme strandboeken. Vriendschap, vergeving en liefde, zijn wel de woorden die bij dit boek horen. Lekker doorlees boek!

Meer recensies van beachhouseboeken