heerlijke mix met thema’s en een fijne beach vibe.

Sarah Morgan is zo’n schrijver waarop ik blindelings vertrouw dat het een aangename feelgood is.

Cecilia baalt van het feest wat haar dochter Kristen voor haar wil geven. De eerste gasten komen al binnen. En dan wil ze ook nog dat Cecilia een hele speech gaat geven over haar overleden echtgenoot. Daar heeft ze nu geen zin in, helemaal niet omdat hij gelogen heeft over het vakantiehuis. Daar gaat ze nu naar toe, ze vlucht van het feest om te bekijken of Cameron over nog meer heeft gelogen.
Lily zit in de knoop met zichzelf, ze heeft haar ouders teleurgesteld. En hun zorgen voelde zo verstikkend dat ze uit huis is gegaan. De eerste baan heeft aangenomen om in leven te blijven en zo maakt ze vakantiehuisjes schoon. Het verlaten vakantiehuis is perfect om kosten te besparen. Geen ideale situatie maar dan komt Cecilia midden in de nacht binnen.
Kristen snap niks van haar moeder Cecilia, ze heeft een grootst feest geregeld voor haar overleden vader en jarige moeder maar toch is haar moeder haar feestje ontvlucht. Haar eigen man is weer aan het werk en waarom heeft de toekomstige schoonmoeder van haar zoon 20 berichten ingesproken. Het lijkt wel alsof ze de controle verliest.

Sarah Morgan is een van de schrijvers waardoor ik de hele wereld om mij heen vergeet. Niet omdat alles rozengeur en maneschijn is maar door haar levensechte werelden. Heerlijk om zo de werkelijkheid te ontvluchten. Dit keer naar het strandleven (altijd goed!) van Cape Cod.

Altijd lastig om, om te gaan met familie verwachtingen of je nu ouder bent of aan de start van je carrière. Er zullen altijd verwachtingen zijn en als je, je eigen wensen niet uitspreekt, teleurstellingen.

‘Beter een paar jaar verspild dan een heel leven.’

Elke generatie heeft te maken met tweede kansen, familiegeheimen, rouw, verwachtingen en onuitgesproken wensen. Je wisselt tussen de drie personages en maakt ze op deze manier allemaal mee.

Deze feelgood heeft weer een heerlijke mix met thema’s en een fijne beach vibe.

Meer recensies van beachhouseboeken