Als je onenight stand meer wordt dan een nacht

Sarah doet niet aan relaties. Een man is maar voor een nacht en laten we eerlijk zijn, er zullen genoeg mannen zijn die daar genoegen mee nemen. En zo gaat Sarah al een tijdje door het leven. Ze heeft de laatste er net uitgewerkt. Nog een paar dagen werken en dan naar Ierland voor de bruiloft van bestie Annie die gaat trouwen met de Ierse Paul Murphy. Maar dan is daar laatste one night stand, de getuige van Paul, de broer van de bruidegom, Declan Murphy…

Sarah wilt geen relatie meer hebben, ze doet alleen nog maar aan onenight stands. En dat gaat prima en er is verder niemand die haar relatiestatus gaat analyseren dus alles gaat goed. Behalve dan de laatste tijd op haar werk maar dat is maar een tijdelijke dip. Niks aan de hand.

Catherine Walsh heeft een vlot boek geschreven. Het neemt je mee in de emotionele wereld van Sarah en de redenen waarom ze geen relatie meer heeft maar ook met het zwarte schaap van de familie, Declan.
Af en toe vond ik Sarah enorm irritant. Na een relatie van 2 jaar, geen relatie meer willen hebben. Jammer joh. Grow up. En was ik benieuwd of er nog meer achter zat want alleen dat vond ik maar dunnetjes. Gelukkig zat er nog een twist in waarom Declan geen relatie wilde! En die was een stuk beter! Ster van het boek was de moeder van Paul en Declan, want een hilarisch personage!

Zo zie je maar weer, zelfs een feelgood zette mij op het verkeerde been! Ik was enorm benieuwd hoe het zou aflopen en had het uiteindelijk alsnog binnen een dag uit. Leest heerlijk weg!

Meer recensies van beachhouseboeken

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.