wat een goede romance!
Ik ben de boeken van Esther niet op volgorde aan het lezen. En ook al zijn ze als stand alone te lezen soms komen er personages in voor van haar eerdere boeken. Nu lees ik een eerder boek van haar!
Annabelle is fotografe en woont samen met haar goed vriend en fotomodel Nick. Nadat ze een fotografieprijs heeft gewonnen, krijgt ze de opdracht om landhuis Trevillion House te fotograferen. Haar opdrachtgevers Beatrice en Elizabeth Trevillion zijn vriendinnen geworden van haar. Alleen de zoon van Elizabeth, Sebastian, heeft Annabelle nog niet ontmoet. Wanneer ze hem weken later wel ontmoet spatten de vonken ervan af. Lust op het eerste gezicht. Tijdens een lunch spreken ze af om Friends with Benefits te worden. Geen gevoelens. En dat gaat goed, totdat er een toch meer begint te voelen.
Wat is Annabelle een leuk personage! Trouw aan haar vrienden, een leuke baan en gewoon een spontane meid!
Sebastian en Annabelle hebben beide een lastig verleden. Sebastian met de man die zijn vader was en een echte vrouwenverslinder tijdens zijn leven. En Annabelle kent haar vader niet maar weet wel dat haar moeder veel verdriet heeft gehad om de man die haar zwanger heeft gemaakt. Dus ze wordt gewoon nooit verliefd.
Esther schrijft weer vlot en beeldend! Ik zag alles voor mij, ook al heb ik nog nooit in een prive vliegtuig gezeten en was weer heerlijk om meegenomen te worden op reis!
Er komt nogal een twist plot voor in dit verhaal! Vlinders wordt afwisselend verteld vanuit het personage van Sebastian en Annabelle maar de hoofdlijn is Annabelle toch hebben beide verhaallijnen een verrassing! Maar wat er in Dubai gebeurt… Daar kon ik toch even niet meer stoppen met lezen… En voor ik het wist was ik opeens twee uur verder en was Vlinders haast uit!
Wat een boek! Ik ben er doorheen geraced want voor ik het wist was het boek uit. En toch heb ik hier en daar een traan gelaten. Van opluchting en blijdschap, wat een rollercoaster!