Verhoog je bewustzijn en krijg inzicht tot de blauwdruk van je ziel
Wat is mijn levensdoel? Een vraag die mij bezighoudt en die Ik graag zou kunnen beantwoorden. De Akasha kronieken verhogen je bewustzijn waardoor je inzicht kunt verwerven tot de blauwdruk van je ziel. Ik besluit dat het geen toeval is dat dit boek op mijn pad komt en om het te lezen, wat al gauw bevestigd wordt in het boek. Wanneer je geïnteresseerd bent in spiritualiteit en open staat voor de informatie die tot je komt, kan ik je dit boek van harte aanbevelen.
Wat mij aanspreekt aan de Akasha kronieken is dat je geheel onafhankelijk zelf je bewustzijn kunt vergroten om zo de informatie te ontvangen die jij wenst. Het vraagt wel enige toewijding en beoefening om je bewustzijn te vergroten door middel van het openen van de Akasha kronieken. Uiteindelijk kun je niet alleen je eigen archief openen om vragen te beantwoorden maar ook die van een ander wanneer dat is gewenst. Voor mij een waardevolle manier om niet alleen invulling aan mijn eigen leven te kunnen geven maar ook aan dat van een ander te mogen bijdragen. Wanneer je er aan toe bent om de volgende stap in spiritualiteit te zetten en je bewustzijn te vergroten dan kun je met behulp van dit boek de Akasha kronieken raadplegen. Geef je over en laat je leiden in wat er volgt, vertrouw op je eigen wezen en volg je eigen weg oftewel je eigen levensdoel.
Ik gun een ieder het licht in zijn leven en hoop met behulp van de Akasha kronieken daaraan bij te mogen dragen, wellicht is dat míjn doel in dit leven.