Mooie aanvulling voor meer verbinding tussen mens en dier
Als hondeneigenaar breng ik veel tijd door met mijn hond en herken ik inmiddels veel signalen die zij met haar gedrag aan mij duidelijk maakt. Echter zie ik dat mijn hond bang is, maar zou ik daar graag meer handvatten voor hebben hoe ik haar angst weg kan nemen. De methodes die Niki aanbiedt in dit boek vanuit holistische wijze spreken mij aan. Leuk om verhalen uit de praktijk te lezen van Niki. Haar verhalen maken inzichtelijk welke wijze van aanpak zij kiest en waarom en wat het resultaat is.
Het mooie is dat zij met dit boek het voor iedereen toegankelijk maakt om op holistische wijze voor dieren te kunnen zorgen. Niki neemt je mee in haar wonderlijke wereld waarin zij nauw in contact staat met de dierenwereld. Het boek kan gebruikt worden als naslagwerk maar is ook een aanvulling wanneer je meer over de beleving van dieren te weten wilt komen. Ik vond het heel leerzaam om te weten waar chakra’s zich bij dieren bevinden en wat de signalen zijn als deze uit balans zijn en in balans. Hier kan ik wat mee en ga ik zeker verder mee aan de slag met mijn hond. Ook het gebruik van kristallen vond ik interessant en ben ik nieuwsgierig naar om het te gaan gebruiken.
Het boek heeft mij in ieder geval meer in contact gebracht met mijn hond en mogelijkheden gegeven om haar meer in haar energetische behoefte te kunnen voorzien. Voor mens en dier is het boek een mooie aanvulling voor meer verbinding met elkaar.