Mooie nieuwe inzichten

De orgaankalender voor Tibetan Pulsing van Elvira Schneider heeft mij mooie nieuwe inzichten gebracht. Per orgaan wordt helder omschreven waar het voor staat en wat van belang is om aandacht te geven in de corresponderende periode van het orgaan. De achterliggende oorzaak van mijn fysieke klachten kan ik nu in een ander perspectief zien. Het schept voor mij weer nieuwe mogelijkheden om te onderzoeken. Tibetan Pulsing was voor mij onbekend terrein maar mijn belangstelling in Tibetan Pulsing is met het lezen van dit boek zeker toegenomen. Het boek biedt voor zowel de beginneling als de gevorderde beoefenaars informatie en oefeningen aan om toe te passen dus is zeker aan te bevelen voor ieder die zich in de orgaankalender en Tibetan Pulsing wil verdiepen. Er valt voor mij nog veel te ontdekken op dit gebied en te ontwikkelen. Dat ik door het toepassen van Tibetan Pulsing zelf mijn heling in gang kan zetten en er invloed op uitoefen vind ik hoopgevend en stimulerend. De weg naar groei is begonnen en met dit boek aan de hand ben ik toch weer kleine stapjes vooruit gekomen. Ik ben benieuwd naar wat Tibetan Pulsing kan brengen wanneer je de gehele orgaankalender hebt doorlopen een jaar lang en kijk er naar uit dit te gaan ontdekken.

Meer recensies van Bianca van den Bosch