tragisch en hartbrekend verhaal
Vergeet me niet - Willow Winters
Dark Romance | Second Chance | Kobo plus
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als klein meisje werd Robin meegenomen en vastgehouden. 1 jongen betekende haar redding. Maar zij liet hem achter, dat is iets wat ze met zich mee blijft dragen. Nu, na al die tijd, is hij terug voor haar. Is hij nog dezelfde, is hij veranderd, wat is zijn bedoeling? Haar gevoelens voor hem zijn in ieder geval nog steeds dezelfde. Kunnen deze beantwoord worden of neemt hij het haar ook kwalijk, dat ze hem in de steek liet? Gelukkig is er zijn vriend die over haar veiligheid waakt en om haar bekommerd is. Maar kan hij haar veilig houden zonder ook gevoelens voor Robin te ontwikkelen…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit is zo een verhaal waar je niet veel over kan vertellen, zonder iets te veel te vertellen. Dus ik hou het kort. Wauw, gewoon wauw. Heel goed opgebouwd, emoties prachtig weergegeven en dan die plottwist die je niet ziet aankomen, terwijl je toch de hele tijd het gevoel hebt van wat mis ik hier, wat zie ik over het hoofd, er is iets, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen. Sowieso kan je niet stoppen met lezen en word je meegezogen in dit verhaal.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De schrijfstijl, uitwerking van de personages, verhaallijn, alles zat goed. Ik heb ook onmiddellijk al haar andere verhalen op mijn ereader gezet. Momenteel zijn er naar mijn weten maar 2 in Nederlands beschikbaar, de anderen staan wel Engelstalig in het Kobo Plus abonnement.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vergeet me niet is een tragisch en hartbrekend liefdesverhaal met duistere kantjes. Over een liefde die bepaalde barrières moet doorduwen om een potentiële toekomst te hebben. Aanrader voor de liefhebbers van het genre. Heb je van ‘Zolang het hart klopt’ van Jennifer Hartmann genoten, dan ga je deze ook zeker goed vinden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⚠️ dit is een Dark Romance verhaal, bepaalde zaken kunnen voor sommigen als shockerend ervaren worden.