“Darling, I have bad news for you. Falling in love is always about making yourself vulnerable.”

Het korte verhaal: ik vond dit boek niks. Dan nu de iets genuanceerdere versie. Het boek gaat over Clementine. Haar relatie is over, ze heeft geen plek om te wonen en ze verliest haar baan. Haar leven is een rommeltje, maar dan kruisen haar wegen met die van Theo Elliott, een bekende rockstar. Is hij hetgeen waar ze voor gewenst heeft?

De titel van het boek verwijst naar een ritueel dat Clementine met haar zussen deed vroeger. Ze spraken een vloek uit en deden daarbij drie wensen. Ik had hier echt meer van verwacht. Het komt in het boek eigenlijk maar een of twee keer naar voren. Het komt heel kinderachtig op mij over.

Het boek is kleurloos. Erg cliché en al mijn irritaties uit een romance komen hierin naar voren - lees: miscommunicatie, naïviteit, etc.
Er zaten af en toe wel wat leuke scènes in maar de grapjes die de hoofdpersonen maakten waren het niet voor mij.

Als laatste vond ik het boek echt veel te lang. Voor een romance van 450 pagina’s heb je meer dan genoeg tijd om echt iets ludieks te laten gebeuren. Dit bleef uit.

In mijn boekenclub waren de meningen een stuk positiever, dus laat je zeker niet door mij uit het veld slaan. Ik vind dat er leukere boeken zijn dan deze van Laura Wood.

Meer recensies van boeken.en.bladzijdes.van.lisa