Voorspelbaar, maar precies wat je van Arlidge kunt verwachten.
In een korte tijd worden er twee twintigers vermoord in het bos waar zij kamperen. Ze worden uit hun tent gehaald en vervolgens achterna gezeten. Een spel van een monster. Helen Grace en haar team worden opgeroepen om deze zaak op te lossen.
Ik vond het boek wel vermakelijk maar begin inmiddels de opbouw van Arlidge te herkennen. Jammer dat dat continu een beetje hetzelfde is. De eerste verdachte is het nooit. Daarnaast zijn er altijd nog een aantal mensen die zich verdacht gedragen.
De schrijfstijl is zoals je van Arlidge kunt verwachten. Heerlijke korte hoofdstukken waarbij je met de verschillende kernpersonen meekijkt. Hopelijk blaast het volgende boek in de serie me weer helemaal omver.
Let voordat je gaat lezen even op triggerwarnings: moord, mishandeling, seksueel misbruik.