Onwetendheid helpt
Molly werkt in het Grand Regency Hotel als kamermeisje. Ze doet haar werk uitzonderlijk grondig en de mensen die in het hotel verblijven durven al eens een mooie fooi achterlaten. Ze woont samen met haar lieve oma nadat haar vader en haar moeder haar verlaten hebben. Op een dag vindt ze een rijke man dood op zijn bed. Er wordt aan haar gevraagd om zoveel mogelijk details te vertellen voordat ze de man gevonden heeft. Molly wil graag haar vriendin, de tweede vrouw van de rijke man, beschermen en zegt bewust enkele details niet zodat zij niet verdacht zou worden. Een dag later wordt Molly verdacht van de moord en wordt ze opgepakt. Hoe kan ze haar onschuld bewijzen?
Molly heeft autisme waardoor ze zich moeilijk kan uitdrukken en het moeilijk heeft in sociale situaties. Ze wordt meegetrokken door slechte mensen zonder dat ze dat zelf doorheeft. Haar oma probeert haar daar raad in te geven maar enkele maanden geleden is ze overleden. Molly probeert alleen te overleven maar is op een bepaald moment ten einde raad. De wending helemaal achteraan in het boek had ik helemaal niet zien aankomen. Zeker een aanrader als je graag romans en thrillers leest.