Prachtig neergeschreven

Boekenrookie Boekenrookie
19 mrt 2023

Mirna zorgt al 5 jaar alleen voor haar zoontje, Noah. Op haar werk verschijnt er plots een bekende Nederlandse rockster, de gitarist van Misty Figures, Tim van Hal. Ze heeft niet zo’n goeie band met muziek dus ze is niet meteen onder de indruk van zijn verschijning. Tim probeert een praatje te maken met Mirna en wil erachter komen waarom zij niets meer van muziek wil weten.

Ook in dit deel krijg je een kijkje in het leven van één van de bandleden. Je leest over de ontmoeting van Tim en Mirna maar je komt ook heel wat van hun verleden te weten. Als lezer word je ook nog eens getrakteerd op het vervolg van de verhalen van de andere bandleden je in de eerdere delen leerde kennen.

Als ik de boeken van Kristie lees, lijkt het alsof ze in mijn hoofd kan kruipen. Ze omschrijft de innerlijke dialogen zo goed. De gevoelens van de personages worden goed uitgediept en prachtig neergeschreven. Kristie verliest geen enkel detail uit het oog waardoor elk personage een duidelijke eigenheid krijgt. Ze schuwt de ups en downs in het leven niet waardoor ze echt sterke verhalen weet neer te schrijven. Deze serie moét je gelezen hebben.

Meer recensies van Boekenrookie