Nieuwsgierigheid gewekt
Als Sara op retraite gaat om haar pijnstillerverslaving aan te pakken, vraagt ze aan Lily, haar beste vriendin, om op haar 5-jarig dochtertje te passen. Wat Lily niet weet, is dat Sara ook aan haar broer Seb gevraagd heeft om te helpen met oppassen. Seb en Lily hebben een verleden samen. Lily heeft alvast geen zin om het huis van Sara met hem te delen maar ze heeft geen andere keuze.
Het boek vertelt het verhaal van Lily, telkens een stukje uit het heden en een stukje uit het verleden. Je wil te weten komen wat er in het verleden gebeurd is waardoor Lily en Seb uit elkaar gegroeid zijn en tegelijkertijd wil je ook dat alles nu weer goedkomt. Hoe plots Lily en Seb uit elkaar gegaan zijn, hoe plots Lily -onbewust- opnieuw verliefd wordt op Seb. Maar is dat wel een goed idee na alles wat er is gebeurd?
Gillian schudt je gevoelens heel de tijd door elkaar. De relatie tussen de twee families wordt heel mooi beschreven. Je kan je volledig inleven in wat er gebeurt. Je begrijpt Lily en haar mama en je begrijpt Seb en zijn familie. De nieuwsgierigheid wordt gewekt door het verleden van Lily maar ook door wat de toekomst nog voor haar zal brengen.
Ook dit boek past mooi in het rijtje van de andere realgoodboeken van Gillian King.
Ik heb dit boek ontvangen van HarperCollins en mocht hiervoor een review schrijven.