Thriller debuut

Boeken.van.chayenne 22 februari 2026
Recensie

Na de verdwijning van de zus van haar beste vriendin, duikt Laura in het mysterie en infiltreert ze het bedrijf waar de problemen begonnen. Ze komt al snel gevaarlijk dicht bij de stalker, maar vindt gelukkig steun bij haar zelfverzekerde (en aantrekkelijke) baas.

Na de feelgood verhalen van Sabine is het nu tijd voor een thriller van haar hand. Ik was heel erg benieuwd toen ik begon met lezen!
Het verhaal start spannend en maakte mij direct nieuwsgierig. Een stalker.. love it. Op papier dan he; niet in het echt. Stel je voor…
Wel vond ik de daadkracht van Laura mooi om te lezen, hoe ver ze gaat om Kim te redden.
Het is een kort verhaal en hierdoor geschikt als tussendoortje, je hebt het immers snel uit!
De korte lengte laat echter weinig ruimte voor diepgaande uitwerking wat ik in dit verhaal jammer vond. Had dit graag als een volwaardig verhaal gelezen. Toch zal ik in de toekomst meerdere thrillers van haar oppakken want ik heb erg genoten van ‘gevaarlijk dichtbij’.

Meer recensies van Boeken.van.chayenne