Ga jij mee naar ‘Hartennacht’?
Boek uit eigen kast
Fardau, een freelance journalist, wordt toegelaten tot Hartennacht, denkend dat het de perfecte kans is voor een kijkje achter de schermen voor een boeiend artikel. Hoewel romantiek niet haar ding is, kan ze het Valentijnsfeest niet vermijden. Ze probeert zich eroverheen te zetten, maar ze had nooit kunnen raden hoe het er bij Hartennacht aan toe gaat.
Kijk even die cover! Die is toch geweldig! Min preorder kwam gesigneerd binnen zo leuk!
Kon dan ook niet wachten om te gaan starten in dit verhaal!
Het is een novelle, die lees ik heerlijk tussendoor.
Het is een superleuk Valentijnsverhaal, maar het is te kort, Lisanne! Het was te snel voorbij. Ik had nog zoveel meer willen lezen over Fardau. Een geweldige vrouw!
Maar wat heb ik weer gelachen! De humor in haar verhalen is geweldig. Het las ook megavlot, maatja kan niet anders met Lisanne’s schrijfkunsten!
Ohh en hoe tof! Boven elk hoofdstuk staat een liedje dus je hebt ook meteen de playlist compleet
Misschien is er volgend jaar wel een plekje vrij bij Hartennacht… of plek voor een vervolg..
Kon dan ook niet wachten om te gaan starten in dit verhaal!
Het is een novelle, die lees ik heerlijk tussendoor.