Krachtig en indrukwekkend’
Recensie
Wat is jouw mooiste moment geweest in je leven tot nu toe?
‘Soms is zwijgen overleven. Maar spreken is vrijheid’.
Anne’s jeugd is getekend door pesterijen en een gespannen thuissituatie. Telkens hoopte Anne wanneer ze naar een nieuwe school ging dat ze eindelijk vriendinnen zou krijgen, maar dit gebeurde niet. Wanneer ze een Joerie ontmoet vindt ze troost in Joerie en besluiten ze trouwen, in de hoop op een nieuw begin. Maar niets is wat het lijkt.
Dit boek, gebaseerd op ware gebeurtenissen, vertelt een verhaal over pijn, hoop, stilte, herstel en groei.
Het volgt Anne’s leven, van haar jeugd tot op latere leeftijd. De korte, krachtige hoofdstukken presenteren een niet-lineair verhaal vol heftige gebeurtenissen, vooral voor lezers met een verleden van pesterijen. Ondanks de moeilijkheden draagt het boek een mooie boodschap: geef niet op, zet door en begin opnieuw. Een nieuw begin kan zoveel moois brengen, maar het is natuurlijk lastig om je oude leven achter je te laten, vol met ervaringen.
Wanneer Anne moeder is heeft ze alles over voor Mikki, die moederliefde herken ik zo goed! Je gaat voor je kinderen door het vuur, precies zoals Anne dit doet!
Met 131 pagina’s wordt het verhaal op een fijne en vlotte wijze beschreven en zet je het je ook aan het denken!
“Sterker dan stilte” is een krachtig en indrukwekkend verhaal over een meisje dat zich ontpopt tot een sterke, zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil.
Wat is jouw mooiste moment geweest in je leven tot nu toe?
‘Soms is zwijgen overleven. Maar spreken is vrijheid’.