Love it!
Recensie
Na een mooie zomer met Lucas en haar vriendinnen keert Lizzy terug naar Lucas, haar knappe viking.
Naarmate de ontmoeting met Lucas dichterbij komt, rijzen er allerlei vragen bij Lizzy. Zeker wanneer Lucas haar, na haar gemis, niet met geheel open armen ontvangt in het koude Noorwegen.
Is de liefde tussen Lizzy en Lucas bekoeld, of laait het vuurtje toch weer op?
Na ‘Vriendinnen en Vikingen’ was ik enorm benieuwd naar dit tweede deel. Ik begon dit tussendoortje met de vraag hoe het zou aflopen tussen Lizzy en Lucas. Gelukkig voor mij en voor jou krijgen we daar in dit deel antwoord op.
Ik heb er opnieuw erg van genoten. De vlotte schrijfstijl en de manier waarop Noorwegen wederom wordt beschreven zijn heerlijk. Ik krijg spontaan zin om een reis te maken en een tocht met husky’s te boeken, met een hottub als afsluiter die mag natuurlijk niet ontbreken!
Ook de persoonlijke groei van Lizzy in dit tweede deel is mooi om te zien: ze is een krachtige vrouw geworden. Lucas daarentegen blijft een echte viking, met een klein maar liefdevol hart.
‘Husky’s en hottubs’ een heerlijk tussendoortje met de mooie natuur van Noorwegen als decor.
Is de liefde tussen Lizzy en Lucas bekoeld, of laait het vuurtje toch weer op?