Psycho opzet!
✨Blogtour recensie✨
‘Spiegelbeeld’ van Jimmy Cams is een spannende psychologische thriller die de lezer vanaf het begin een beklemmend gevoel geeft. Het verhaal volgt Luna en Noah, die hun intrek nemen in een oud en vervallen landhuis in de hoop opnieuw te beginnen. Al snel blijkt echter dat het huis een duister verleden heeft en dat er geheimen schuilgaan die niet begraven willen blijven. Zonder al te veel spoilers weg te geven; het is een mindfuck!
Ik was reuze benieuwd naar deze nieuwe thriller van Cams! Al snel merkte ik dat het verhaal een mysterieuze en soms ook beklemmende sfeer heeft. Dat vond ik meteen interessant, omdat je als lezer nieuwsgierig wordt naar wat er precies aan de hand is.
Wat mij vooral opviel, is hoe het verhaal langzaam spanning opbouwt. In het begin gebeurt er niet extreem veel, maar je voelt wel dat er iets niet klopt. Dat maakte mij nieuwsgierig om verder te lezen. Ik wilde steeds weten wat er nu echt speelde en welke geheimen er verborgen zaten.
De psychologische kant van het verhaal vond ik ook sterk, omdat de personages niet perfect zijn en elk hun eigen problemen en geheimen hebben. Daardoor voelt het verhaal realistischer.
Het einde vond ik verrassend en goed opgebouwd. Het zorgde ervoor dat veel dingen uit het verhaal plots duidelijk werden. Dat maakte het boek voor mij uiteindelijk erg boeiend.