Een kortverhaal voor de fans van Bridget Jones.
Bibi ontmoet bij een kookworkshop voor kerst de politicus Rutger Markus, die eindelijk eens tijd heeft voor iets anders dan zijn carrière. Als snel wordt duidelijk dat politiek hen allesbehalve verbindt, maar misschien laait het vuur wel op wanneer ze een duo moeten vormen tijdens de cursus.
Joy Springer is het pseudoniem van twee Nederlandse thrillerauteurs, die voorlopig anoniem willen blijven. Onder deze nieuwe auteursnaam gaat Joy feelgoodverhalen schrijven. Ze werkt momenteel aan een manuscript, maar laat ons in eerste instantie kennis maken met deze korte kerstnovelle. Op haar website joyspringer.nl vind je trouwens nog een tweede kortverhaal. Regelmatig zullen er ook nieuwe Snack Stories, zoals ze het zelf noemt, verschijnen.
‘Kies je mij?’ geeft als titel van dit kortverhaal niet veel prijs over de inhoud, maar de aandachtige lezer vindt op de cover wel kleine verwijzingen naar het kokerellen.
Het verhaal is beeldend geschreven en dankzij de leuke dialogen zit je meteen in het verhaal. Bibi wordt neergezet als een gezellige kluns en het schaamrood op de wangen heeft een prominente plaats in dit verhaal. Omdat het een kortverhaal is, ligt het tempo hoog.
Alleen die politieker zei me als Belgische lezer niet veel.
Lees je graag een vlot, kort en kerstig feelgoodverhaal dan is ‘Kies je mij?’ iets voor jou. Een kortverhaal voor de fans van Bridget Jones.
Dankjewel, Joy, dat ik jouw allereerste feelgoodverhaal mocht vooruitlezen.
Rating: 3.5*
Alleen die politieker zei me als Belgische lezer niet veel.
Dankjewel, Joy, dat ik jouw allereerste feelgoodverhaal mocht vooruitlezen.
Rating: 3.5*