een boek waar je bij wegdroomt

Booksbyharma 03 april 2025
In een missie vol magie gaat Amina op avontuur, ze komt in de wereld van Lumidos, waar de normale mens geen weet van heeft.
Ze ontmoet Raf en Heleen. Heleen verteld dat de gemene IJstovenaar iedereen probeert te bevriezen. Iemand moet deze gemene IJstovenaar toch stoppen. Daar is wel iets voor nodig, dapper gaat Amina dit avontuur aan. Zal het lukken om iedereen weer te bevrijden of toch niet?

Wat een heerlijk verhaal uit de hand van Monica Haak. Het is een verhaal waarbij je even weg wilt dromen, naar een andere wereld die iemand anders niet kent. Een wereld vol magie en daar heeft Amina veel mee te maken.
Ik moet zeggen dat dit een heerlijk kinderboek is waarbij je je fantasie goed kan uitten. Er gebeurt veel, maar je wilt ook snel verder lezen want je wilt weten hoe dit nou af loopt.
Het boek heeft ook prachtige illustraties uit de hand van Shanna Paulissen. Ik genoot echt van haar illustraties en keek er aandachtig naar.
Wat mij betreft een heerlijke kennismaking met Monica Haak.
Dit boek is geschikt is voor kinderen die vol fantasie zitten en graag op avontuur willen gaan.
Durf jij op een missie vol magie te gaan?

Meer recensies van Booksbyharma