Meer dan een kus
In meer dan een kus wordt het verhaal verteld van Teddy. Teddy werkt in de financiële wereld en werkt aan haar carrière. Dan krijgt ze bericht dat ze een erfenis ontvangt van haar onbekende vader. De erfenis moet ze delen met de knappe Marcus, die architect van beroep heeft. Door de erfenis moeten ze samenwerken, maar gaat dat wel lukken, is er wel meer dan een kus?
Vannessa Thuyns heeft met Meer dan een kus weer een heerlijke feelgood geschreven. Ik moet zeggen dat toen ik eenmaal begon aan het verhaal ik moeilijk kon stoppen. De schrijfstijl die Vannessa heeft is gewoon heel fijn. Het boek had ik ook binnen 2 dagen uit.
Het verhaal van Teddy, met name een erfenis ontvangen van een notaris vond ik heel leuk om te lezen. Het komt ook wel dicht bij mijn werk, want ik heb veel contact met notariskantoren om erfgenamen van overleden personen op te sporen.
Kortom ik heb genoten van het boek wat een heerlijke feelgood is en ik deze van harte aanraad.