Wat een mooie afsluiter van deze heerlijke trilogie

Booksbyharma 24 april 2025
In het laatste deel van de bestemming Parijs serie gaan de dames naar de Côte d’Azur, voor de bruiloft van Sofia haar vader met Celeste. Ze hebben een appartement gevonden en ook Lizzy en Chloe gaan weer mee.
Eenmaal aangekomen krijgt Chloe nieuws uit een onverwachte hoek die haar leven even op de kop zet. Sofia ontmoet de knappe Alexandre die haar helpt met de voorbereidingen voor het huwelijk van haar vader met Celeste.
Lizzy heeft wel weer zin in een feestje, waar ze een bijzonder iemand ontmoet. Ook gebeurt er iets in haar leven waardoor alles gaat veranderen of toch niet?

Het laatste deel van bestemming Parijs was echt een parel om te lezen. Hoe gaat het eindigen met Sofia, Chloe en Lizzy.
Mirjam Mieserius heeft het weer zo geschreven dat je vanaf minuut 1 in het verhaal zit en je moeilijk los kan komen van de dames. Er gebeurt veel in het leven van Sofia, Chloe en Lizzy, waardoor je als lezer denkt zo gaat het aflopen maar is dat ook wel zo.
Ik ga je natuurlijk niet vertellen hoe het afloopt, dat moet je als lezer zelf ervaren. Maar met het laatste deel van de serie van de bestemming Parijs triologie heeft Mirjam Mieserius weer een parel van een verhaal afgeleverd waardoor je niet verliefd wordt op Parijs en alles wat er om heen gebeurt. Zelf ben ik nog steeds niet in Parijs geweest, maar als ik er ooit een keer heen ga zal ik aan Sofia, Chloe en Lizzy denken. Ze hebben echt een plek in mijn boekenhart verovert.

En Mirjam Mieserius, ik ben heel benieuwd naar je volgende boek, welke kant die ook op gaat. Ik als lezer en stiekem een beetje fan ben van je schrijfstijl lees graag weer met je mee.

En voor alle feelgood liefhebbers, als je nog een heerlijke serie zoekt om te lezen, of even in Parijs wilt zijn. Raad ik je de trilogie bestemming Parijs van harte aan. Het is wel goed om eerst de eerste delen te lezen voor een volledig beeld te krijgen en mocht je dat al hebben gedaan zou ik zeggen geniet van het laatste deel.

En zoals Karin Quint al quote op de kaft, deze trilogie verdiend een eigen serie. Ik ben het daar mee eens.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie- exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma