heerlijke feelgood met een mooie setting

Booksbyharma 24 april 2025
Het verhaal speelt zich af in Spanje. Rosalie en haar familie runnen een bloemenwinkel en de B&B waarmee ze samenwerken denkt er aan om te gaan stoppen. Totdat hun kleinzoon Luc komt en hij overweegt om de B &B over te nemen.
Rosalie komt Luc tegen en vind hem een aantrekkelijke man, maar tot meer komt er niet van want de kans is groot dat ze straks weer naar Nederland gaat,
Tot het middeleeuwse feest Sant Jordi aanbreekt en iedereen in de stemming brengt. Hoe zal het aflopen tussen hun?

Wat een heerlijke feelgood verhaal uit de hand van Jami Leigh. Dit is tevens ook mijn eerste kennismaking met haar. Wat schrijft ze fijn. Het is een heerlijk verhaal en een echte slow burn, maar de liefde en de vriendschap staan centraal. Ook de setting van het verhaal, in de Montblanc Spanje voelt heel fijn aan. Ik zat er al vlot in. Het verhaal van Rosalie en struggels waar ze mee moet dealen zijn een feest om te lezen. En Luc. Ach ik heb genoten van ze.
Het verhaal wordt uit beide perspectieven verteld. Als je aan een hoofdstuk begint is het begin al een echt feestje.
Ik heb genoten van dit verhaal en ik ben benieuwd naar meer boeken van Jami Leigh.

Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma