spannende thriller novelle

Booksbyharma 27 april 2025
Ik zwijg voor jou gaat over de beroemde schrijfster Luna de Graaf die op een dag verdwijnt. Er wordt in het nieuws, bij juicekanalen heel veel aandacht aan haar vermissing besteed. Wat is er met haar gebeurt?

Om achter te komen wat er nou met Luna is gebeurt neemt auteur Lyona Rose je mee in het verhaal van van iedereen die dicht bij Luna heeft gestaan.
Al puzzelend neemt ze je mee wat er nou is gebeurt en lees je ook welke geheimen er spelen bij Luna.
Vanaf het eerste minuut wordt je als lezer in het verhaal gezogen die door diverse perspectieven worden verteld.
Ik moet zeggen dat de schrijfstijl van Lyona Rose weer geweldig is. Ze vind zich weer opnieuw uit. Het was zo fijn om dit verhaal te zitten, dat ik het aan het einde jammer vond dat die was afgelopen.
Maar wat een fijne schrijfstijl heeft Lyona Rose. En ook heel leuk dat ze de schrijfwereld als setting heeft genomen. Ik vond dit verhaal weer heel inspirerend om te lezen.
Er zat hier en daar ook wat spice in, waar ik ook heel veel van heb genoten.

Wat mij betreft een aanrader voor alle thillerlezers.

Graag wil ik de uitgeverij en de auteur hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

4,5 sterren

Meer recensies van Booksbyharma