Dating Queen, fijne feelgood

Booksbyharma 11 april 2025
Noa heeft al 7 jaar een relatie met Ben. Haar vriendinnen zijn al jaren vrijgezel. Het is tijd dat ze aan de man gaan en Noa organiseert puur voor de grap een dating event.
In haar relatie met Ben probeert ze zwanger te raken, wat nog niet echt wil vlotten. Als er nog een dating event komt en ze hulp krijgt van haar collega Arnold en dit wederom een succes is er geen weg meer terug.
Hoe zal het Noa vergaan en hoe is haar relatie met Ben?

Wat een heerlijke feelgood is dit weer uit de hand van Mirjam Aarts. Ik moet zeggen dat ik het een hele leuke setting vond, een dating event organiseren voor je vriendinnen, omdat ze dat nodig hebben en Noa het gewoon voor hun doet.
Ik moet zeggen dat ik vanaf het begin er al heerlijk in zat. Noa die graag moeder wilt worden en alles uit de kast haalt om Ben over te halen.
Ik moet zeggen dat ik al direct dol was op haar collega Arnold. Ach wat een lieve man en collega is dat. Het is ook niet voor niks dat Noa ook bevriend met hem is geraakt.
Kortom Mirjam Aarts maakt het weer waar. Ze heeft met dating queen weer een prachtig verhaal geschreven.

Als je nog niks van haar hebt gelezen zou ik zeggen lekker doen, want het is een hele fijne feelgood.

Meer recensies van Booksbyharma