het tweede deel is wederom weer Krieptastisch

Booksbyharma 13 april 2025
In het tweede deel is Peer verhuisd naar Jet's arm, maar dan is vader Beter gevallen. Op Mango de kat.
De taak aan Peer, Tarrel en zijn irritante zusje Kip (die af en toe Engels praat) de grote taak vader Beter te zoeken en weer mee te nemen naar huis. Ze gaan weer op avontuur, ze komen weer nieuwe vrienden tegen een vlo die Flo heet. En het leuke is dat ze ook weer andere leuke krieps tegen komen.

Het verhaal was super leuk, af en toe een beetje smerig, maar het zit vol avontuur.
Kevin Hassing kan heel leuk schrijven. Ik had dit boek voorgelezen aan mijn kinderen en mijn dochter las ook graag mee.
Ze komen echt overal op en in Mango en we vonden heel erg leuk dat Peer ook iets leuks heeft beleefd.
Wat precies? Ja dat ga ik niet zeggen, we raden je dan aan om dit boek te lezen.

De plaatjes die Emanuel Wiemans van alle krieps heeft gemaakt waren weer prachtig.

Om een volledig beeld te geven wie de krieps zijn, raden we wel aan om het eerste deel van de krieps eerst te lezen.
Mijn dochter kan niet wachten op het derde deel. Nog even geduld.

Kortom een aanrader voor kinderen die van humor, vriendschap en avontuur houden ( en die tegen wat smerigheid kunnen ;))

Graag zou ik de uitgeverij hartelijk willen bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma