Een heerlijke feelgood met summer romance vibes

bookswithragna 16 juli 2025
Aurora, Roo, Clake keert naar veertien jaar terug naar haar geboorteplaats Apple Hill Bay. Ze hoopt dat haar nieuwe baan en een charmante strandhut haar hart kunnen vullen. Ze had alleen niet verwacht dat haar jeugdvriend Theo Lucas, tevens de jongen waar ze stiekem altijd al een crush op had, nog in het dorp zou wonen.
Als oude gevoelens weer naar boven komen, vraagt Roo zich af of ze deze kenbaar moet maken of dat ze die voor zichzelf moet houden. Kan ze de verloren jaren inhalen of zal iets onverwachts alles tussen hen in de weg staan?

Ik vond dit boek weer ontzettend fijn. Je leest het verhaal in één ruk uit. Het pakt je en laat je niet meer los. De schrijfstijl die Holly Martin heeft leest heel vlot en zorgt ervoor dat de soms iets wat lange hoofdstukken heel kort zijn. Roo is een onwijs leuk personage waar je je in kan inleven. Theo is ook heel leuk en je krijgt een kijkje in hoe een man ook kan zijn. Ik heb op sommige momenten hardop moeten lachen en op het laatst was het allemaal heel vertederend.

Ik raad het boek aan voor lezers die houden van een leuke summer romance. Je leest het zo weg op het strand of in je eigen tuin in de zon of in de schaduw. Ik geef het daarom 4 van de 5 sterren.

Meer recensies van bookswithragna

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.