Craven doet het gewoon weer!

Boox 28 januari 2025
Poe en Tilly zijn een leuke afwisseling op de boeken die ik lees, altijd weer een feestje hoe de verhaallijnen van M.W. Craven humor, spanning en het gebrom van Poe weergeven. 4 sterren!

Om dit soort passages kan je alleen maar glimlachen, heerlijk!

- Wat hebben ze geüpload?’ zei Poe.

- ‘Ze hebben een cloudaccount aangemaakt en die gevuld met hardporno. Vooral met watersporten.’
Poe legde zijn hoofd in zijn handen. Alsjeblieft, vraag het niet… Alsjeblieft, vraag het niet… Alsjeblieft, vraag het niet…

- ‘Wat voor watersporten?’ vroeg Bradshaw. Hij kreunde. ‘Ik neem aan dat als ik windsurfen zeg, je me niet gelooft?’

- ‘Nee, Poe,’ zei ze. ‘Windsurfen, ongetwijfeld een domme tijdsbesteding, is nauwelijks iets waarvoor je je hoeft te schamen.’ Hij zweeg even. Als hij het haar niet vertelde, zou ze het gewoon googelen en daarna haar moeder vragen waarom mensen dat soort dingen deden. Hij zat niet bepaald te wachten op weer een telefoontje van haar moeder. Die had hij al genoeg gehad.

- ‘Zo noem je het als mensen elkaar onderplassen, Tilly,’ zei hij uiteindelijk.

Meer recensies van Boox