Borrelnootjes.....

Boox 16 augustus 2025
Aangezien ik even terug moest lezen waarom ik Gesprekken met vrienden van Sally Rooney maar twee sterren heb gegeven en deze 4 sterren geef is een beetje als drop of borrelnootjes, je blijft maar eten totdat het op is en dat is met dit boek ook zo. Het verhaal is niet complex of oninteressant, maar eerder vlak.... je voelt je een voyeur in de relatie van de twee hoofdpersonen en je wilt weten waar dit naar toe gaat.

Waar in het eerste boek dit bij mij heel erg irriteerde, de vlakheid en keuze van de personages - is het bij dit boek niet het geval. Zoals ik het boek nu heb gelezen is het een verhaal over twee jonge mensen, die in het begin niet weten hoe te kiezen voor elkaar en aan het einde van het verhaal nog steeds niet hardop uit spreken om voor elkaar te kiezen, bang om de ander te beknotten, maar wel erkennen dat ze elkaar beïnvloeden op zo'n manier dat ze niet zonder elkaar kunnen leven.

Meer recensies van Boox